Meer resultaten voor kunst verkopen via internet

 
kunst verkopen via internet
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Wat maakt Artmajeur uniek? Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Transacties zijn echt beveiligd beveiligd door Paypal en echt direct nul commissie op de verkoop. Hoeveel kost het om te verkopen?
verkopen
Verkoop originele kunstwerken en edities kunzt.gallery.
Hoeveel kost verkopen via kunzt? Er zijn geen plaatsingskosten. In geval van verkoop maken we onze winst op het verschil tussen uw netto vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs, namelijk: 10% op het bedrag boven 25.000 euro plus. 15% op het bedrag tussen 2.500 euro en 25.000 euro plus. 20% op het bedrag lager dan 2.500 euro. Hoe verkopen op kunzt.gallery? STEP 1 Upload uw werk HIER of EMAILT ons. STEP 2 Ons team keurt uw kunstwerk goed. STEP 3 We bieden het werk aan aan ons uitgebreid netwerk verzamelaars. STEP 4 De klant betaalt voor het kunstwerk en de verzending. STEP 5 U verstuurt het werk naar de koper. Wie kan op kunzt.gallery verkopen? Verzamelaars zijn welkom om hun werk te verkopen. We werken ook nauw samen met galerijen en uitgevers. We zijn de ideale partner voor galerijen die aanwezig willen zijn op het internet, voor een sterk groeiend aantal verzamelaars die online kunst kopen.
verkopen
Kunstenaar//creatief? Hoe staat het met de online verkoop van je werk?
Heb je tips? Dos en donts? Verkopen van je kunst zonder galerie? Je werk verkopen als kunstenaar. In 3 stappen online aan klanten komen. Hoe vind je een galerie? Tags: facebook, kunst, online, site, tips, verkopen. Deel dit stuk. Deel via Facebook.
wkk
Kunst verkopen kan eenvoudig online via KunstKoning.
PLAATS EEN ADVERTENTIE. KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google. Registreer uw account. Bent u geïnteresseerd in KunstKoning? U maakt eenvoudig een account aan en zet voor 25 euro per advertentie het werk online voor de duur van 1 jaar. KunstKoning is geen onderdeel van het koopproces en ontvangt geen commissie over de kunstverkoop. Wel waken wij als een koning over de kwaliteit van de werken. Daarom hanteren wij kwaliteitscriteria en bestaat er een ondergrens van 2500 euro per werk. Wij adviseren u goede fotos van de werken te plaatsen en relevante informatie over de kunstenaar aan te bieden om zo de verkoop van uw kunstwerk te bevorderen. Daarnaast is het slim om de advertentie via sociale media ook in uw eigen netwerk te verspreiden.
grote schoonmaakbedrijven
5 Je werk verkopen / promoten Kunstenpunt beeldende kunst.
Toch wijst de geschiedenis van de hedendaagse kunst uit dat elk werk verkocht kan worden, ofwel als het werk zelf ofwel als document van het concept of het proces. Werk verkopen is een vorm van waardering voor het werk. Naast de economische betekenis kan de kunstenaar met de verkoop ook een andere doelstelling nastreven: je werk in belangrijke collecties inbrengen collectiestrategie en de werken die erin zitten.
BelgianArt.be About Us.
Het democratiseren van de kunst. Kunst zou voor iedereen moeten zijn en door middel van het internet kan ook iedereen toegang hebben tot originele kunstwerken. Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen, hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd.
KUNSTmarktplaats.nl.
Via KUNST marktplaats.nl kunnen KUNST enaars, particulieren en galerieën hun KUNST te koop aanbieden met een minimale prijs van 25000, voor schilderijen. Het is zeer eenvoudig om een advertentie te plaatsen. De koper neemt direct contact op met de adverteerder. Er is geen commissie. Heel gemakkelijk ONLINE KUNST kopen en verkopen.
Q: Schilderijen verkopen? Hoe, wat waar?
Proficiat in ieder geval als ze ze tegen die prijzen kan verkopen, dat is wel knap! Ik ken niet echt veel van de prijzen. Zelf verkoop ik denk ik wat te goedkoop. Wat de verzending betreft.: De werken die ik tot nu toe via internet heb verkocht waten 30 op 40 cm dus hou ik alle kartonnen dozen bij die die grootte ongeveer hebben.
Schilderijen verkopen. Hoe pak je dat aan? Jurjen Ruben Schilderijen.
Jouw kunst online via een website verkopen. Een website: Zelf maken, of laten maken? Tegenwoordig kan iedereen in principe schilderijen verkopen. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van een galerie, zoals dat voor het internet tijdperk was. Er zijn echter weinig kunstenaars die ook hun weg online goed weten te vinden.

Contacteer ons